Bog & idéPontus Kjerrman

Bøger skrevet af Pontus Kjerrman

Læs mere om Pontus Kjerrman
1 produkter
1 produkter
I klitterne ved Gammel Skagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
I klitterne ved Gammel SkagenPontus Kjerrman
165,96 DKK
Hardback
(0)
I klitterne ved Gammel Skagen

Mere om Pontus Kjerrman

Der er flere forskellige bøger skrevet af Pontus Kjerrman til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kjerrmans seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moulding and Casting" udgivet af Billedkunstskolernes Forlag - "Formning og støbning" udgivet af Billedkunstskolernes Forlag - "Skulpturfortællinger" udgivet af Tjaldur - "Islamisk stuk" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi

Bøger skrevet af Pontus Kjerrman

Pontus Kjerrman har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Pontus Kjerrman kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kjerrman er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pontus Kjerrmans "Moulding and Casting"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Pontus Kjerrman. Det er Billedkunstskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Pontus Kjerrman "Formning og støbning"

Dette er en også en skøn bog fra Kjerrman, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billedkunstskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pontus Kjerrman