Bog & idéPoppy Buchanan-Barker

Bøger skrevet af Poppy Buchanan-Barker

Læs mere om Poppy Buchanan-Barker
2 produkter
2 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje
The Tidal Model
The Tidal ModelPhil Barker
219,95 DKK
Hæftet
(0)
The Tidal Model

Mere om Poppy Buchanan-Barker

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Poppy Buchanan-Barker. På listen nedenfor har du de seneste af Buchanan-Barkers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "The Tidal Model" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Poppy Buchanan-Barkers bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Poppy Buchanan-Barker hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Poppy Buchanan-Barker kan købes i forskellige formater. Buchanan-Barkers bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poppy Buchanan-Barkers "Psykiatrisk sygepleje"

Hos Bog & idé er "Psykiatrisk sygepleje" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"The Tidal Model" af Poppy Buchanan-Barker

"The Tidal Model" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Buchanan-Barkers serie "Sygeplejeteorier". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poppy Buchanan-Barker