Bog & idéPoul Aaes Nielsen

Bøger skrevet af Poul Aaes Nielsen

Læs mere om Poul Aaes Nielsen
1 produkter
1 produkter
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer

Mere om Poul Aaes Nielsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Poul Aaes Nielsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ledelse i offentlige og private organisationer". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Ledelse i offentlige og private organisationer" er desuden en del af serien "Statskundskab".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse i offentlige og private organisationer" af Poul Aaes Nielsen

Hos Bog & idé er "Ledelse i offentlige og private organisationer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nielsens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Poul Aaes Nielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Aaes Nielsen