Bog & idéPoul Breil-Hansen

Bøger skrevet af Poul Breil-Hansen

Læs mere om Poul Breil-Hansen
5 produkter
5 produkter
Den stærke værdikæde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den stærke værdikædeEinar Scholte
260,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikædeJan Stentoft
179,95 DKK
EBOG
(0)
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikæde
Den stærke værdikædeJAN STENTOFT, EINAR SCHOLTE & POUL BREIL-HANSEN
179,95 DKK
EBOG
(0)
Den stærke værdikæde
Relationer skaber resultater
Relationer skaber resultaterEinar O. Scholte
49,95 DKK
e-bog
(0)
Relationer skaber resultater
Sourcing
SourcingEinar Olsen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Sourcing

Mere om Poul Breil-Hansen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Poul Breil-Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Breil-Hansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den stærke værdikæde" udgivet af PubliShare - "Den stærke værdikæde" udgivet af PubliShare - "Relationer skaber resultater" udgivet af Gyldendal Business

Poul Breil-Hansens bøger

Poul Breil-Hansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Breil-Hansens bøger fås i samtlige formater. Breil-Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den stærke værdikæde" af Poul Breil-Hansen

"Den stærke værdikæde" kan købes som ebog. "Den stærke værdikæde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er PubliShare, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den stærke værdikæde" af Poul Breil-Hansen

Hos Bog & idé er "Den stærke værdikæde" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af PubliShare.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Breil-Hansen