Bog & idéPoul Brejnrod

Bøger skrevet af Poul Brejnrod

Læs mere om Poul Brejnrod
3 produkter
3 produkter
Sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SociologiUlrik Grubb
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Grundbog i pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i pædagogikPoul Henrik Brejnrod
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i pædagogik
Grundbog i pædagogik
Grundbog i pædagogikPoul Brejnrod
189,95 DKK
EBOG
(0)
Grundbog i pædagogik

Mere om Poul Brejnrod

Der findes en del bøger skrevet af Poul Brejnrod online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Brejnrods bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Sociologi " i serien "Grundbøger til samfundsfag" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i pædagogik" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Poul Brejnrods bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Poul Brejnrod hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Poul Brejnrod bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Brejnrod skrevet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Brejnrods "Sociologi"

"Sociologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i pædagogik" af Poul Brejnrod

Det er muligt at købe Poul Brejnrods "Grundbog i pædagogik" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Grundbog i pædagogik" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Brejnrod