Bog & idéPoul Erik Brander

Bøger skrevet af Poul Erik Brander

Læs mere om Poul Erik Brander
2 produkter
2 produkter
Planteskolebogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlanteskolebogenErik N. Eriksen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Planteskolebogen
Planteskolebogen
PlanteskolebogenPoul Erik Brander
109,95 DKK
EBOG
(0)
Planteskolebogen

Mere om Poul Erik Brander

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Poul Erik Brander. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Branders seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Planteskolebogen" udgivet af Biofolia - "Planteskolebogen" udgivet af Biofolia

Bøger af Poul Erik Brander

Du kan finde to bøger af Poul Erik Brander her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Poul Erik Brander bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Brander er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Biofolia.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Erik Branders "Planteskolebogen"

"Planteskolebogen" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Planteskolebogen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Biofolia, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Poul Erik Brander "Planteskolebogen"

Det er muligt at købe Poul Erik Branders "Planteskolebogen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Biofolia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Erik Brander