Bog & idéPoul Henning Krog

Bøger skrevet af Poul Henning Krog

Læs mere om Poul Henning Krog
4 produkter
4 produkter
PsykiaTro
PsykiaTroPoul Henning Krog
279,95 DKK
EBOG
(0)
PsykiaTro
Du er den bedste - til at være dig.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Du er den bedste - til at være dig.Poul Henning Krog
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Du er den bedste - til at være dig.
Kære Hr. Tyv - og 39 andre indlæg fra min blog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kære Hr. Tyv - og 39 andre indlæg fra min blogPoul Henning Krog
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Kære Hr. Tyv - og 39 andre indlæg fra min blog
Kære Hr. Tyv
Kære Hr. TyvPoul Henning Krog
159,95 DKK
EBOG
(0)
Kære Hr. Tyv

Mere om Poul Henning Krog

Hvis du søger en bog skrevet af Poul Henning Krog, ser du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Krog.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kære Hr. Tyv" udgivet af Books on Demand - "Du er den bedste - til at være dig" udgivet af Udfordringen - "Kære Hr. Tyv - og 39 andre indlæg fra min blog" udgivet af Udfordringen

Mere om Poul Henning Krogs bøger

Du kan finde tre bøger af Poul Henning Krog her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Poul Henning Krog fås i udvalgte formater. Bøgerne af Krog er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poul Henning Krogs "Kære Hr. Tyv"

Det er muligt at købe Poul Henning Krogs "Kære Hr. Tyv" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kære Hr. Tyv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Poul Henning Krog "Du er den bedste - til at være dig"

"Du er den bedste - til at være dig" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Udfordringen.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Henning Krog