Bog & idéPoul Henning Olesen

Bøger skrevet af Poul Henning Olesen

Læs mere om Poul Henning Olesen
1 produkter
1 produkter
Grundrids af teknisk tegning
Grundrids af teknisk tegningTorben Almskou
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundrids af teknisk tegning

Mere om Poul Henning Olesen

Der er flere bøger skrevet af Poul Henning Olesen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Olesens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af Akademisk Forlag - "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag. Dansk Standard - "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Grundrids af teknisk tegning" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Industriteknologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Poul Henning Olesens bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Poul Henning Olesen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Olesens bøger fås i forskellige formater. Olesens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Henning Olesens "Grundrids af teknisk tegning"

Det er muligt at købe Poul Henning Olesens "Grundrids af teknisk tegning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Poul Henning Olesen "Grundrids af teknisk tegning"

Hos Bog & idé er "Grundrids af teknisk tegning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Henning Olesen