Bog & idéPoul-Henning Olsen

Bøger skrevet af Poul-Henning Olsen

Læs mere om Poul-Henning Olsen
2 produkter
2 produkter
Databedrageri af rumænsk bande
Databedrageri af rumænsk bandePoul-Henning Olsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Databedrageri af rumænsk bande
Databedrageri for millioner
Databedrageri for millionerPoul-Henning Olsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Databedrageri for millioner

Mere om Poul-Henning Olsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Poul-Henning Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Databedrageri af rumænsk bande" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Databedrageri for millioner" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Poul-Henning Olsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Poul-Henning Olsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Olsen kommer kun som e-bog. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Databedrageri af rumænsk bande" af Poul-Henning Olsen

Det er muligt at købe Poul-Henning Olsens "Databedrageri af rumænsk bande" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Databedrageri af rumænsk bande" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Olsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Poul-Henning Olsen "Databedrageri for millioner"

Hos Bog & idé er "Databedrageri for millioner" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Databedrageri for millioner" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Olsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul-Henning Olsen