Bog & idéPoul Kragelund

Bøger skrevet af Poul Kragelund

Læs mere om Poul Kragelund
1 produkter
1 produkter
Storm P
Storm PPoul Kragelund
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Storm P

Mere om Poul Kragelund

Der findes mange bøger skrevet af Poul Kragelund online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kragelunds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Storm P. - satire og humor" udgivet af Dansklærerforeningen - "Livsmod og mælkebøtter" udgivet af Saxo Publish

Poul Kragelunds bøger

Du kan bestille to bøger af Poul Kragelund her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Poul Kragelund fås i et udvalg af formater. Kragelunds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Storm P. - satire og humor" af Poul Kragelund

Det er muligt at købe Poul Kragelunds "Storm P. - satire og humor" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Livsmod og mælkebøtter" af Poul Kragelund

Det er muligt at købe Poul Kragelunds "Livsmod og mælkebøtter" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Kragelund