Bog & idéPoul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven

Bøger skrevet af Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven

Læs mere om Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven
1 produkter
1 produkter
Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave
Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgaveGrønland – Kalaallit Nunaat. Martin Sloth Andersen: Utrolige krybdyr. Martin Sloth Andersen og Per Nordby Jensen: Landbrug i Danmark. Anette Gjervig og Per Nordby Jensen: Hjul og vægt-stang.
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave

Mere om Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven

Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave". Den er udgivet af GO Forlag på dansk. "Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave" er desuden en del af serien "Xplore Natur/teknologi".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave" af Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven

Det er muligt at købe Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra ovens "Xplore Natur/teknologi 3 Elevbog - 2. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Xplore Natur/teknologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra oven, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Landet set fra oven