Bog & idéPoul Lørup Larsen

Bøger skrevet af Poul Lørup Larsen

Læs mere om Poul Lørup Larsen
2 produkter
2 produkter
Håndbog for førstehjælpere
Håndbog for førstehjælperePoul Lørup Larsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for førstehjælpere
Førstehjælp til og for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Førstehjælp til og for børnPoul Lørup Larsen
152,96 DKK
Paperback
(0)
Førstehjælp til og for børn

Mere om Poul Lørup Larsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Poul Lørup Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Førstehjælp til & for børn" udgivet af Frydenlund - "Førstehjælp til og for børn" udgivet af Frydenlund - "Håndbog for førstehjælpere" udgivet af Gyldendal Business - "Håndbog for førstehjælpere" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Poul Lørup Larsen

Du kan finde fire bøger af Poul Lørup Larsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Larsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Førstehjælp til & for børn" af Poul Lørup Larsen

"Førstehjælp til & for børn" er tilgængelig online som ebog. Med "Førstehjælp til & for børn" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Førstehjælp til og for børn" af Poul Lørup Larsen

Det er muligt at købe Poul Lørup Larsens "Førstehjælp til og for børn" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Lørup Larsen