Bog & idéPoul Lübcke

Bøger skrevet af Poul Lübcke

Læs mere om Poul Lübcke
2 produkter
2 produkter
Politikens filosofihåndbog
Politikens filosofihåndbogJørgen Husted
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens filosofihåndbog
Politikens filosofileksikon
Politikens filosofileksikonPoul Lübcke
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens filosofileksikon

Mere om Poul Lübcke

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Poul Lübcke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lübckes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metafysik" udgivet af Folkeuniversitetet Museum Tusc - "Politikens filosofileksikon" udgivet af Politikens Forlag - "Filosofileksikon" udgivet af Gyldendal - "Politikens filosofihåndbog " udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Poul Lübcke

Poul Lübcke har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Poul Lübcke bøger i et udvalg af formater. Lübckes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Lübckes "Metafysik"

Hos Bog & idé er "Metafysik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Folkeuniversitetet Museum Tusc.

Poul Lübcke "Politikens filosofileksikon"

Hos Bog & idé er "Politikens filosofileksikon" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Lübcke