Bog & idéPoul Lundgaard Bak

Bøger skrevet af Poul Lundgaard Bak

Læs mere om Poul Lundgaard Bak
3 produkter
3 produkter
Tankernes hus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tankernes husPoul Lundgaard Bak
82,96 DKK
Indbundet
(1)
Tankernes hus
Robusthed & Tankernes hus (sæt)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Robusthed & Tankernes hus (sæt)Poul Lundgaard Bak
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Robusthed & Tankernes hus (sæt)
Robusthed
BOEGERTILSTAERKPRIS
RobusthedPoul Lundgaard Bak
89,96 DKK
Hæftet
(2)
Robusthed

Mere om Poul Lundgaard Bak

Poul Lundgaard Bak har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Baks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Robusthed & Tankernes hus (sæt)" udgivet af Klim - "En ateists prædiken" udgivet af Saxo Publish - "Tankernes hus" udgivet af Klim - "Robusthed" udgivet af Klim

Bøger af Poul Lundgaard Bak

Poul Lundgaard Bak har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Baks bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bak er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Lundgaard Baks "Robusthed & Tankernes hus (sæt)"

Hos Bog & idé er "Robusthed & Tankernes hus (sæt)" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"En ateists prædiken" af Poul Lundgaard Bak

Det er muligt at købe Poul Lundgaard Baks "En ateists prædiken" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Lundgaard Bak