Bog & idéPoul Nyrup Rasmussen

Bøger skrevet af Poul Nyrup Rasmussen

Læs mere om Poul Nyrup Rasmussen
9 produkter
9 produkter
Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed
Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhedHenning Beier
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed
Vesterbrodrengen
VesterbrodrengenHenrik Keller
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vesterbrodrengen
Tilfældigt forbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tilfældigt forbiHanne Bech Hansen
248,96 DKK
Hardback
(0)
Tilfældigt forbi
Kære Luise
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kære LuiseDorrit Cato Christensen
179,96 DKK
Indbundet
(0)
Kære Luise
Statsministeren
StatsministerenSven Holm
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Statsministeren
Rødder
RødderPoul Nyrup Rasmussen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Rødder
Vokseværk
STREAM
VokseværkPoul Nyrup Rasmussen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Vokseværk
Vokseværk
VokseværkPoul Nyrup Rasmussen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Vokseværk
Kære Luise
Kære LuiseDorrit Cato Christensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kære Luise

Mere om Poul Nyrup Rasmussen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Poul Nyrup Rasmussen, har du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I grådighedens tid" udgivet af Information - "Den ny forbindelse" udgivet af Fremad - "Rødder " i serien "Poul Nyrup Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vokseværk" i serien "Poul Nyrup Rasmussen" udgivet af Audioteket - "Vokseværk" i serien "Poul Nyrup Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vokseværk" i serien "Poul Nyrup Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forebyggelse af psykiske sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Magten" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Poul Nyrup Rasmussens bøger

Poul Nyrup Rasmussen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Rasmussens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I grådighedens tid" af Poul Nyrup Rasmussen

"I grådighedens tid" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.

"Den ny forbindelse" af Poul Nyrup Rasmussen

"Den ny forbindelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fremad, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Nyrup Rasmussen