Bog & idéPoul Ruders

Bøger skrevet af Poul Ruders

Læs mere om Poul Ruders
2 produkter
2 produkter
Stykvis
StykvisPoul Ruders
199,95 DKK
Paperback
(0)
Stykvis
Three Motets
Three MotetsPoul Ruders
84,00 DKK
EBOG
(0)
Three Motets

Mere om Poul Ruders

Der er flere forskellige bøger af Poul Ruders på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Ruders' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Har man hørt så galt" udgivet af Kahrius - "Three Motets" udgivet af Edition Wilhelm Hansen

Poul Ruders' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Poul Ruders hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Poul Ruders bøger i flere forskellige formater. Ruders' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Ruders' "Har man hørt så galt"

"Har man hørt så galt" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kahrius.

Poul Ruders "Three Motets"

Hos Bog & idé er "Three Motets" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Three Motets" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Edition Wilhelm Hansen.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Ruders