Bog & idéPoul Sabroe

Bøger skrevet af Poul Sabroe

Læs mere om Poul Sabroe
3 produkter
3 produkter
Malermunken i Rom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Malermunken i RomPeter Hesk Møller
248,96 DKK
Paperback
(0)
Malermunken i Rom
70 – og andre begyndelser
70 – og andre begyndelserPeter Hesk Møller
198,00 DKK
Paperback
(0)
70 – og andre begyndelser
Teglbaronen
TeglbaronenPoul Sabroe
79,95 DKK
EBOG
(0)
Teglbaronen

Mere om Poul Sabroe

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Poul Sabroe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sabroe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teglbaronen" udgivet af Haase Forlag a/s - "Teglbaronen" udgivet af Haase

Mere om Poul Sabroes bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Poul Sabroe hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Poul Sabroe bøger i flere forskellige formater. Sabroes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Teglbaronen" af Poul Sabroe

Hos Bog & idé er "Teglbaronen" tilgængelig som ebog. "Teglbaronen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag a/s.

"Teglbaronen" af Poul Sabroe

Hos Bog & idé er "Teglbaronen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Sabroe