Bog & idéPoul Thøis Madsen

Bøger skrevet af Poul Thøis Madsen

Læs mere om Poul Thøis Madsen
2 produkter
2 produkter
Forstå de økonomiske nyheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forstå de økonomiske nyhederPoul Thøis Madsen
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Forstå de økonomiske nyheder
Innovatørens håndbog
Innovatørens håndbogJens Kugle
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovatørens håndbog

Mere om Poul Thøis Madsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Poul Thøis Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Madsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forstå de økonomiske nyheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Den danske samfundsudvikling 1848-2011 set i lyset af de økonomiske teorier af Smith, Marx, Keynes, Schumpeter, Friedman" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal - "Innovatørens håndbog" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Den danske samfundsudvikling 1848-2012 & marxistisk, neoklassisk, keynesiansk, monetarisk, nykeynesiansk teori" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Poul Thøis Madsens bøger

Poul Thøis Madsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Madsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forstå de økonomiske nyheder" af Poul Thøis Madsen

Det er muligt at købe Poul Thøis Madsens "Forstå de økonomiske nyheder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den danske samfundsudvikling 1848-2011 set i lyset af de økonomiske teorier af Smith, Marx, Keynes, Schumpeter, Friedman" af Poul Thøis Madsen

Endnu en af Poul Thøis Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Thøis Madsen