Bog & idéPoul Veller Hansen

Bøger skrevet af Poul Veller Hansen

Læs mere om Poul Veller Hansen
2 produkter
2 produkter
Serber-sagen
STREAM
Serber-sagenPoul Veller Hansen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Serber-sagen
Serber-sagen
Serber-sagenPoul Veller Hansen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Serber-sagen

Mere om Poul Veller Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Poul Veller Hansen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Serber-sagen" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Serber-sagen" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Poul Veller Hansens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Poul Veller Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Poul Veller Hansen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Poul Veller Hansens "Serber-sagen"

Hos Bog & idé er "Serber-sagen" tilgængelig som lydbog. Med Poul Veller Hansens "Serber-sagen" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Hansens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Serber-sagen" af Poul Veller Hansen

Det er muligt at købe Poul Veller Hansens "Serber-sagen" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Serber-sagen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Veller Hansen