Bog & idéPoul Videbech & Merethe Vinter

Bøger skrevet af Poul Videbech & Merethe Vinter

Læs mere om Poul Videbech & Merethe Vinter
1 produkter
1 produkter
Fødselsdepression
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødselsdepressionLise Gullestrup
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødselsdepression

Mere om Poul Videbech & Merethe Vinter

Der er blot én bog af Poul Videbech & Merethe Vinter tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fødselsdepression - der er hjælp at få!". Den er publiceret af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Videbech & Merethe Vinters "Fødselsdepression - der er hjælp at få!"

"Fødselsdepression - der er hjælp at få!" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Poul Videbech & Merethe Vinter fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Videbech & Merethe Vinter