Bog & idéPovl Christian Henningsen

Bøger skrevet af Povl Christian Henningsen

Læs mere om Povl Christian Henningsen
3 produkter
3 produkter
Bryd muren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bryd murenPovl Christian Henningsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Bryd muren
Gode møder
Gode møderPovl Christian Henningsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Gode møder
Bryd muren
Bryd murenKresten Schultz Jørgensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Bryd muren

Mere om Povl Christian Henningsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Povl Christian Henningsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Henningsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gode møder" udgivet af Gyldendal - "Gode møder" udgivet af Gyldendal Business - "Bryd muren" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Povl Christian Henningsens bøger

Du kan købe tre bøger af Povl Christian Henningsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Henningsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Henningsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gode møder" af Povl Christian Henningsen

"Gode møder" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Gode møder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gode møder" af Povl Christian Henningsen

Det er muligt at købe Povl Christian Henningsens "Gode møder" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Povl Christian Henningsen