Bog & idéPreben Bertelsen

Bøger skrevet af Preben Bertelsen

Læs mere om Preben Bertelsen
3 produkter
3 produkter
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiPreben Bertelsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlighedspsykologi
Tværfaglig supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tværfaglig supervisionTine Heede
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværfaglig supervision
Et godt nok greb om tilværelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et godt nok greb om tilværelsenPreben Bertelsen
422,96 DKK
Indbundet
(0)
Et godt nok greb om tilværelsen

Mere om Preben Bertelsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Preben Bertelsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bertelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktør i eget liv" udgivet af Frydenlund - "Aktør i eget liv" udgivet af Frydenlund - "Mentorindsats, forældrecoaching og pårørendenetværk" udgivet af Styrelsen for International Rekruttering og Integration - "Relationskompetencer i læreruddannelse og skole" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Personlighedspsykologi" udgivet af Frydenlund - "Tilværelsespsykologi" udgivet af Frydenlund - "Tværfaglig supervision" udgivet af Gyldendal - "Antropologisk psykologi" i serien "Frydenlund/psykologi." udgivet af Frydenlund

Bøger af Preben Bertelsen

Du kan købe otte bøger af Preben Bertelsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Preben Bertelsen bøger i flere formater. Preben Bertelsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aktør i eget liv" af Preben Bertelsen

Det er muligt at købe Preben Bertelsens "Aktør i eget liv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Aktør i eget liv" af Preben Bertelsen

Hos Bog & idé er "Aktør i eget liv" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Aktør i eget liv" på din enhed og begynde at læse. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Bertelsen