Bog & idéPreben Brock Jacobsen

Bøger skrevet af Preben Brock Jacobsen

Læs mere om Preben Brock Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Islam i medierne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Islam i mediernePreben Brock Jacobsen
368,96 DKK
Hæftet
(2)
Islam i medierne

Mere om Preben Brock Jacobsen

Der findes en del bøger fra Preben Brock Jacobsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Brock Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Islam i medierne" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Slip tanken løs" udgivet af FILO - "Islam i medierne" udgivet af Systime - "Kristendomskritik i medierne" udgivet af Systime - "MODERNITET" udgivet af Systime

Mere om Preben Brock Jacobsens bøger

Preben Brock Jacobsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Preben Brock Jacobsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Brock Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Islam i medierne" af Preben Brock Jacobsen

"Islam i medierne" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Islam i medierne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Systime iBog". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Slip tanken løs" af Preben Brock Jacobsen

Hos Bog & idé er "Slip tanken løs" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FILO.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Brock Jacobsen