Bog & idéPreben Dahl

Bøger skrevet af Preben Dahl

Læs mere om Preben Dahl
2 produkter
2 produkter
The Rocket Brothers - The Thief from Baker Street
The Rocket Brothers - The Thief from Baker StreetPreben Dahl
69,95 DKK
EBOG
(0)
The Rocket Brothers - The Thief from Baker Street
Die Raketenbrüder: Entführt
Die Raketenbrüder: EntführtPreben Dahl
99,95 DKK
EBOG
(0)
Die Raketenbrüder: Entführt

Mere om Preben Dahl

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Preben Dahl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dahl.
Bøgerne fra Preben Dahl findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Raketbrødrene -Farlig ferie i Florida" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Raketbrødrene - Tyven fra Baker Street" udgivet af Forlaget mellemgaard - "The Rocket Brothers - The Thief from Baker Street" udgivet af SAGA Egmont - "De forsvundne vikinger" i serien "Raketbrødrene" udgivet af Mellemgaard - "Die Raketenbrüder: Entführt" i serien "Das magische Buch" udgivet af SAGA Egmont - "Dyrespor" i serien "Tur, natur" udgivet af Gyldendal - "Dyrespor " i serien "Tur, natur" udgivet af Gad - "Raketbrødrene Kidnappet" i serien "Raketbrødrene" udgivet af Mellemgaard - "Tyven fra Baker Street" i serien "Raketbrødrene" udgivet af mellemgaard - "De forsvundne vikinger" i serien "Raketbrødrene" udgivet af Mellemgaard - "Farlig ferie i Florida" i serien "Raketbrødrene" udgivet af Mellemgaard

Bøger af Preben Dahl

Preben Dahl har 11 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Dahls bøger kommer i forskellige formater. Dahl har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Preben Dahls "Raketbrødrene -Farlig ferie i Florida"

"Raketbrødrene -Farlig ferie i Florida" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Preben Dahl "Raketbrødrene - Tyven fra Baker Street"

Det er muligt at købe Preben Dahls "Raketbrødrene - Tyven fra Baker Street" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Dahl