Bog & idéPreben Olund Kirkegaard (red.)

Bøger skrevet af Preben Olund Kirkegaard (red.)

Læs mere om Preben Olund Kirkegaard (red.)
1 produkter
1 produkter
Feedbackkommunikation
Feedbackkommunikation Preben Olund Kirkegaard (red.)
319,95 DKK
EBOG
(1)
Feedbackkommunikation

Mere om Preben Olund Kirkegaard (red.)

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Preben Olund Kirkegaard (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo Forlag - "Feedbackkommunikation " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo A/S - "Feedbackkommunikation" udgivet af Dafolo

Bøger af Preben Olund Kirkegaard (red.)

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Preben Olund Kirkegaard (red.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Preben Olund Kirkegaard (red.) kommer i forskellige formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Preben Olund Kirkegaard (red.)s "Feedback i pædagoguddannelsen"

Hos Bog & idé er "Feedback i pædagoguddannelsen" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

Preben Olund Kirkegaard (red.) "Feedbackkommunikation "

Det er muligt at købe Preben Olund Kirkegaard (red.)s "Feedbackkommunikation " som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Feedbackkommunikation " kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i -s serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Olund Kirkegaard (red.)