Bog & idéPreben Rehr

Bøger skrevet af Preben Rehr

Læs mere om Preben Rehr
1 produkter
1 produkter
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration

Mere om Preben Rehr

Hvis du søger en bog skrevet af Preben Rehr, har du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rehr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unge med HIV" udgivet af Her & Nu - "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Preben Rehr

Preben Rehr har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rehrs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Rehr er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Preben Rehrs "Unge med HIV"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Preben Rehr. Det er Her & Nu, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Preben Rehr "Offentlig administration"

"Offentlig administration" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Rehr