Bog & idéPreben Westh

Bøger skrevet af Preben Westh

Læs mere om Preben Westh
1 produkter
1 produkter
Et lig iført pyjamas
Et lig iført pyjamasPreben Westh
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et lig iført pyjamas

Mere om Preben Westh

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Preben Westh. Bogen har titlen "Et lig iført pyjamas". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Et lig iført pyjamas" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Preben Wesths "Et lig iført pyjamas"

"Et lig iført pyjamas" er til salg som e-bog. "Et lig iført pyjamas" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Wesths serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Preben Westh fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Westh