Bog & idéPrinsessan Christina Fru Magnuson

Bøger skrevet af Prinsessan Christina Fru Magnuson

Læs mere om Prinsessan Christina Fru Magnuson
1 produkter
1 produkter
Hon kallades Daisy : att finna en farmor
Hon kallades Daisy : att finna en farmorPrinsessan Christina Fru Magnuson
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Hon kallades Daisy : att finna en farmor

Mere om Prinsessan Christina Fru Magnuson

Der er blot én bog af Prinsessan Christina Fru Magnuson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hon kallades Daisy : att finna en farmor". Det er Bonnier Fakta, der har publiceret den på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Prinsessan Christina Fru Magnusons "Hon kallades Daisy : att finna en farmor"

Hos Bog & idé er "Hon kallades Daisy : att finna en farmor" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Bonnier Fakta, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Prinsessan Christina Fru Magnuson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Prinsessan Christina Fru Magnuson