Bog & idéPriya Bains

Bøger skrevet af Priya Bains

Læs mere om Priya Bains
3 produkter
3 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020Lukas la Cour
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2020
Hæfte 4
Hæfte 4Anna Rieder
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Hæfte 4
Amulet Magasin 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 2Isha Neman
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 2

Mere om Priya Bains

Der er flere forskellige bøger skrevet af Priya Bains tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bains.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 2" udgivet af Forlaget Amulet - "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger skrevet af Priya Bains

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Priya Bains hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Priya Bains bøger i flere formater. Bains' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amulet Magasin 2" af Priya Bains

Hos Bog & idé er "Amulet Magasin 2" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Amulet.

Priya Bains "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020"

Det er muligt at købe Priya Bains' "Forfatterskolens Afgangsantologi 2020" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Basilisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Priya Bains