Bog & idéPriya Hemenway

Bøger skrevet af Priya Hemenway

Læs mere om Priya Hemenway
1 produkter
1 produkter
The Secret Code
The Secret CodePriya Hemenway
169,95 DKK
Indbundet
(0)
The Secret Code

Mere om Priya Hemenway

Du kan kun finde en enkelt bog af Priya Hemenway her hos Bog & idé. Bogen hedder "The Secret Code". Den er udgivet af Taschen på engelsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Secret Code" af Priya Hemenway

Det er muligt at købe Priya Hemenways "The Secret Code" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Endnu en af Priya Hemenway fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Priya Hemenway