Bog & idéPrudenci Bertrana

Bøger skrevet af Prudenci Bertrana

Læs mere om Prudenci Bertrana
4 produkter
4 produkter
Josafat
JosafatPrudenci Bertrana
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Josafat
Els herois
Els heroisPrudenci Bertrana
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Els herois
Violeta
VioletaPrudenci Bertrana
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Violeta
El desig de pecar
El desig de pecarPrudenci Bertrana
29,95 DKK
Lydbog
(0)
El desig de pecar

Mere om Prudenci Bertrana

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Prudenci Bertrana. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bertrana.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig cat.
- "Els herois" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "El desig de pecar" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "Josafat " i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "Violeta" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Prudenci Bertranas bøger

Du kan bestille fire bøger af Prudenci Bertrana her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bertranas bøger fås blot som lydbog. Bøgerne af Bertrana er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Prudenci Bertranas "Els herois"

Hos Bog & idé er "Els herois" tilgængelig som lydbog. Med Prudenci Bertranas "Els herois" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Bertranas serie "Classic". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.

Prudenci Bertrana "El desig de pecar"

Hos Bog & idé er "El desig de pecar" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "El desig de pecar" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Bertranas serie "Classic". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Prudenci Bertrana