Bog & idéPublius Ovidius Naso

Bøger skrevet af Publius Ovidius Naso

Læs mere om Publius Ovidius Naso
3 produkter
3 produkter
Metamorfoser
Ovids MetamorfoserPublius Ovidius Naso
49,95 DKK
EBOG
(1)
Ovids Metamorfoser
Eskapader
Ovids EskapaderPublius Ovidius Naso
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ovids Eskapader
Ovids bitterligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ovids bitterlighederPublius Ovidius Naso
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Ovids bitterligheder

Mere om Publius Ovidius Naso

Publius Ovidius Naso har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Ovidius Naso.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ovids elskovskunst" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Ovids forvandlinger " udgivet af Samlerens Bogklub - "Ovids Eskapader" udgivet af Gyldendal - "Metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids Metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids forvandlinger" udgivet af Centrum - "Ovids metamorfoser" udgivet af Gyldendal - "Ovids bitterligheder" udgivet af Gyldendal - "Eskapader" udgivet af Gyldendal - "Ovids elskovskunst" udgivet af Gyldendal

Mere om Publius Ovidius Nasos bøger

Du kan købe ti bøger af Publius Ovidius Naso her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Ovidius Nasos bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Ovidius Naso er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ovids elskovskunst" af Publius Ovidius Naso

Hos Bog & idé er "Ovids elskovskunst" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

Publius Ovidius Naso "Ovids forvandlinger "

Hos Bog & idé er "Ovids forvandlinger " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samlerens Bogklub, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Publius Ovidius Naso