Bog & idéQian Sima

Bøger skrevet af Qian Sima

Læs mere om Qian Sima
1 produkter
1 produkter
Historiske optegnelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historiske optegnelserQian Sima
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Historiske optegnelser

Mere om Qian Sima

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Qian Sima. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sima.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historiske optegnelser" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Historiske optegnelser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Qian Sima

Qian Sima har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Simas bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Sima er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Qian Simas "Historiske optegnelser"

Hos Bog & idé er "Historiske optegnelser" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendals bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Qian Sima "Historiske optegnelser"

Det er muligt at købe Qian Simas "Historiske optegnelser" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Qian Sima