Bog & idéRasmus Ovesen

Bøger skrevet af Rasmus Ovesen

Læs mere om Rasmus Ovesen
3 produkter
3 produkter
Havørred - Refleksioner på kysten
Havørred - Refleksioner på kystenJens Bursell
379,95 DKK
Hardback
(1)
Havørred - Refleksioner på kysten
Geddefeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeddefeberTheis Kragh
331,96 DKK
Hardback
(0)
Geddefeber
Pike Fever
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pike FeverTheis Kragh
248,96 DKK
Hardback
(0)
Pike Fever

Mere om Rasmus Ovesen

Rasmus Ovesen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ovesen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Rasmus Ovesens bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pike Fever" udgivet af Outdoor Consult - "Geddefeber" udgivet af Outdoor Consult - "Havørred - refleksioner på kysten" udgivet af Fisk & Fri

Bøger af Rasmus Ovesen

Rasmus Ovesen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille Ovesens bøger som hardback. Bøgerne af Ovesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rasmus Ovesens "Pike Fever"

Hos Bog & idé er "Pike Fever" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Outdoor Consult.

"Geddefeber" af Rasmus Ovesen

"Geddefeber" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Outdoor Consult.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Ovesen