Bog & idéRasmus Sommer Hansen

Bøger skrevet af Rasmus Sommer Hansen

Læs mere om Rasmus Sommer Hansen
1 produkter
1 produkter
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejdeJens Eistrup
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde

Mere om Rasmus Sommer Hansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Rasmus Sommer Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Metode i normativ politisk teori" udgivet af Samfundslitteratur - "Metode i normativ politisk teori" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Rasmus Sommer Hansen

Rasmus Sommer Hansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Hansens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" af Rasmus Sommer Hansen

Hos Bog & idé er "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Rasmus Sommer Hansen "Metode i normativ politisk teori"

"Metode i normativ politisk teori" kan købes som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Sommer Hansen