Bog & idéRikke Korshøj Theill

Bøger skrevet af Rikke Korshøj Theill

Læs mere om Rikke Korshøj Theill
1 produkter
1 produkter
Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på
Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde påRikke Korshøj Theill
79,95 DKK
EBOG
(0)
Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på

Mere om Rikke Korshøj Theill

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Rikke Korshøj Theill. På listen nedenfor finder du Theills nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen om kejsersnit" udgivet af Saga - "Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Rikke Korshøj Theills bøger

Du kan købe to bøger af Rikke Korshøj Theill her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Rikke Korshøj Theill bøger i forskellige formater. Theills bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bogen om kejsersnit" af Rikke Korshøj Theill

"Bogen om kejsersnit" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

Rikke Korshøj Theill "Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på"

Det er muligt at købe Rikke Korshøj Theills "Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Bogen om kejsersnit. En anderledes måde at føde på" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Korshøj Theill