Bog & idéRikke Syberg Kjær

Bøger skrevet af Rikke Syberg Kjær

Læs mere om Rikke Syberg Kjær
2 produkter
2 produkter
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)Anja Semke
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
839,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)

Mere om Rikke Syberg Kjær

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Rikke Syberg Kjær. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Rikke Syberg Kjærs bøger

Du kan købe fire bøger af Rikke Syberg Kjær her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Kjærs bøger som indbundet. Derudover er bøgerne fra Kjær skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Syberg Kjærs "Sosu - Trin 1"

Hos Bog & idé er "Sosu - Trin 1" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Kjærs serie "Sosuserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" af Rikke Syberg Kjær

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Kjærs serie "Sosuserien¤SSH". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Syberg Kjær