Bog & idéRikke Topp

Bøger skrevet af Rikke Topp

Læs mere om Rikke Topp
1 produkter
1 produkter
Helende lederskab
Helende lederskabRikke Topp
149,95 DKK
EBOG
(0)
Helende lederskab

Mere om Rikke Topp

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Rikke Topp. På listen nedenfor ser du de seneste af Topps udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "(R)evolution af dit personlige lederskab" udgivet af Life Component - "Hvem er jeg?" udgivet af Life Component - "Fra topdirektør til energetisk leder" udgivet af Life Component

Bøger skrevet af Rikke Topp

Du kan købe tre bøger af Rikke Topp her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Topps bøger fås blot som paperback. Bøgerne af Topp er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Life Component.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"(R)evolution af dit personlige lederskab" af Rikke Topp

Det er muligt at købe Rikke Topps "(R)evolution af dit personlige lederskab" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Life Component.

Rikke Topp "Hvem er jeg?"

Hos Bog & idé er "Hvem er jeg?" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Life Component.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Topp