Bog & idéRita Nielsen

Bøger skrevet af Rita Nielsen

Læs mere om Rita Nielsen
8 produkter
8 produkter
Åndelig omsorg
Åndelig omsorgChristina Prinds
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Åndelig omsorg
At være sig selv - at blive sig selv
At være sig selv - At blive sig selvRita Nielsen
89,95 DKK
EBOG
(0)
At være sig selv - At blive sig selv
Livets afslutning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livets afslutningRita Nielsen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Livets afslutning
Hospice
BOEGERTILSTAERKPRIS
HospiceRita Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Hospice
Det nødvendige nærvær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nødvendige nærværRita Nielsen
265,56 DKK
Hæftet
(0)
Det nødvendige nærvær
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor
I dødsskyggernes dal
I dødsskyggernes dalRita Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
I dødsskyggernes dal
Det nødvendige nærvær
Det nødvendige nærværRita Nielsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Det nødvendige nærvær

Mere om Rita Nielsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Rita Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets afslutning" udgivet af Ekistensen - "Åndelig omsorg" udgivet af Gyldendal - "I dødsskyggernes dal" udgivet af Eksistensen - "Livets afslutning" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Det nødvendige nærvær" udgivet af Eksistensen - "Venteværelset" udgivet af Eksistensen - "Hospice" udgivet af Gyldendal - "At være sig selv - At blive sig selv" udgivet af Unitas Forlag - "Livets afslutning" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Ekistensen - "Det nødvendige nærvær" udgivet af Eksistensen - "Livets afslutning" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Unitas - "Patientstøtte" udgivet af Gyldendal - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal - "I dødsskyggens dal" udgivet af Unitas Forlag - "Venteværelset - en døendes fortællinger om livet" udgivet af Unitas - "At være sig selv - at blive sig selv" udgivet af Unitas

Bøger af Rita Nielsen

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Rita Nielsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Rita Nielsen bøger i udvalgte formater. Rita Nielsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Livets afslutning" af Rita Nielsen

Hos Bog & idé er "Livets afslutning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ekistensen.

"Åndelig omsorg" af Rita Nielsen

"Åndelig omsorg" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rita Nielsen