Bog & idéRobert Löhr

Bøger skrevet af Robert Löhr

Læs mere om Robert Löhr
1 produkter
1 produkter
Das Erlkönig-Manöver
Das Erlkönig-ManöverRobert Löhr
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Erlkönig-Manöver

Mere om Robert Löhr

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Robert Löhr. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Löhrs bøger.
Bøgerne fra Robert Löhr udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Das Erlkönig-Manöver" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skakautomaten" udgivet af Gyldendal

Bøger af Robert Löhr

Robert Löhr har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Löhrs bøger fås i udvalgte formater. Löhrs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Robert Löhrs "Das Erlkönig-Manöver"

"Das Erlkönig-Manöver" er tilgængelig online som lydbog. Med Robert Löhrs "Das Erlkönig-Manöver" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Skakautomaten" af Robert Löhr

Det er muligt at købe Robert Löhrs "Skakautomaten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Löhr