Bog & idéRobert Walser

Bøger skrevet af Robert Walser

Læs mere om Robert Walser
4 produkter
4 produkter
En verden for sig
BOEGERTILSTAERKPRIS
En verden for sigRobert Walser
149,36 DKK
Hæftet
(0)
En verden for sig
Jakob von Gunten
Jakob von GuntenRobert Walser
139,95 DKK
Hæftet
(2)
Jakob von Gunten
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplement
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplementRobert Walser
99,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplement
Røveren
BOEGERTILSTAERKPRIS
RøverenRobert Walser
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Røveren

Mere om Robert Walser

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Robert Walser. På listen nedenfor finder du de seneste af Walsers bøger.
Bøgerne fra Robert Walser findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Spadsereturen" udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé - "Helblings historie" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "A deliberately dissolute, daring, ridiculous supplement" udgivet af Emancipa(t/ss)ionsfrugten - "Røveren" i serien "Babelserien." udgivet af Basilisk - "En verden for sig" i serien "Babelserien." udgivet af Basilisk

Bøger skrevet af Robert Walser

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Robert Walser hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Robert Walser kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Walser udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Robert Walsers "Spadsereturen"

"Spadsereturen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé.

"Helblings historie" af Robert Walser

"Helblings historie" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bestiarium". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Robert Walser