Bog & idéSarah Alminde

Bøger skrevet af Sarah Alminde

Læs mere om Sarah Alminde
2 produkter
2 produkter
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis
Forskning med børn og unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning med børn og ungeMia Glendøs
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning med børn og unge

Mere om Sarah Alminde

Hvis du mangler en bog skrevet af Sarah Alminde, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Almindes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn som deltagere i professionel praksis" udgivet af Gyldendal - "Forskning med børn og unge" udgivet af Gyldendal

Sarah Almindes bøger

Du kan købe to bøger af Sarah Alminde her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Almindes bøger fås kun som hæftet. Almindes bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børn som deltagere i professionel praksis" af Sarah Alminde

Hos Bog & idé er "Børn som deltagere i professionel praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sarah Alminde "Forskning med børn og unge"

"Forskning med børn og unge" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Alminde