Bog & idéSarah Winman

Bøger skrevet af Sarah Winman

Læs mere om Sarah Winman
4 produkter
4 produkter
Den italienske arv
Den italienske arvSarah Winman
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Den italienske arv
Et år med underfulde møder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et år med underfulde møderSarah Winman
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Et år med underfulde møder
Den italienske arv
Den italienske arvSarah Winman
179,95 DKK
EBOG
(5)
Den italienske arv
Den italienske arv
STREAM
Den italienske arvSarah Winman
179,95 DKK
Lydbog
(5)
Den italienske arv

Mere om Sarah Winman

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sarah Winman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Winman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et år med underfulde møde" udgivet af Turbine Forlaget - "Da gud var en kanin" udgivet af Turbine - "Et år med underfulde møde" udgivet af Turbine Forlaget - "Da Gud var en kanin" udgivet af Turbine - "Et år med underfulde møder" udgivet af Turbine

Mere om Sarah Winmans bøger

Sarah Winman har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Sarah Winman fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Winman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et år med underfulde møde" af Sarah Winman

"Et år med underfulde møde" er tilgængelig som lydbog. Sarah Winmans "Et år med underfulde møde" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sarah Winman "Da gud var en kanin"

"Da gud var en kanin" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Winman