Bog & idéSine Lehn-Christiansen

Bøger skrevet af Sine Lehn-Christiansen

Læs mere om Sine Lehn-Christiansen
2 produkter
2 produkter
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH) (med iBog)

Mere om Sine Lehn-Christiansen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Sine Lehn-Christiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lehn-Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis " i serien "Sundhed, menneske, samfund" udgivet af Gyldendal - "Ulighed i sundhed" i serien "Sundhed, samfund og kultur" udgivet af Frydenlund Academic - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Tværvidenskab i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sine Lehn-Christiansen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Sine Lehn-Christiansen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sine Lehn-Christiansen fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Lehn-Christiansen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sine Lehn-Christiansens "Sosu - Trin 1"

"Sosu - Trin 1" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" af Sine Lehn-Christiansen

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSH". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Lehn-Christiansen