Bog & idéSteffen Pihlblad

Bøger skrevet af Steffen Pihlblad

Læs mere om Steffen Pihlblad
3 produkter
3 produkter
Arbitration in Denmark
Arbitration in DenmarkChristian Lundblad
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbitration in Denmark
Praktisk voldgiftsret med fokus på voldgiftsinstituttet
Praktisk voldgiftsretSteffen Pihlblad
589,95 DKK
EBOG
(0)
Praktisk voldgiftsret
Arbitration in Denmark
Arbitration in DenmarkSteffen Pihlblad
439,95 DKK
EBOG
(0)
Arbitration in Denmark

Mere om Steffen Pihlblad

Steffen Pihlblad har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pihlblads bøger.
Bøgerne fra Steffen Pihlblad tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Praktisk voldgiftsret med fokus på voldgiftsinstituttet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Arbitration in Denmark" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Arbitration in Denmark" udgivet af Djøf Forlag - "Praktisk voldgiftsret med fokus på voldgiftsinstituttet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Steffen Pihlblad

Steffen Pihlblad har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Pihlblads bøger kommer i udvalgte formater. Pihlblads bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steffen Pihlblads "Praktisk voldgiftsret med fokus på voldgiftsinstituttet"

Det er muligt at købe Steffen Pihlblads "Praktisk voldgiftsret med fokus på voldgiftsinstituttet" som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Steffen Pihlblad. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Steffen Pihlblad "Arbitration in Denmark"

Det er muligt at købe Steffen Pihlblads "Arbitration in Denmark" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Arbitration in Denmark" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Pihlblad