Bog & idéSverre Varvin

Bøger skrevet af Sverre Varvin

Læs mere om Sverre Varvin
5 produkter
5 produkter
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Mental survival strategies after extreme traumatisation
Mental survival strategies after extreme traumatisationSverre Varvin
298,95 DKK
EBOG
(0)
Mental survival strategies after extreme traumatisation
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Relasjoner i psykisk helsearbeid
Relasjoner i psykisk helsearbeidSverre Varvin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Relasjoner i psykisk helsearbeid
Flyktningers psykiske helse
Flyktningers psykiske helseSverre Varvin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Flyktningers psykiske helse

Mere om Sverre Varvin

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Sverre Varvin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Varvins seneste udgivelser.
Bøgerne fra Sverre Varvin findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flyktningers psykiske helse" udgivet af Universitetsforlaget - "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Relasjoner i psykisk helsearbeid" udgivet af Universitetsforlaget - "Mental survival strategies after extreme traumatisation" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers Aps - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Mental survival strategies after extreme traumatisation" udgivet af Multivers

Sverre Varvins bøger

Sverre Varvin har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Varvins bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Varvin lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Flyktningers psykiske helse" af Sverre Varvin

Hos Bog & idé er "Flyktningers psykiske helse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" af Sverre Varvin

"Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sverre Varvin