Bog & idéUdo Baer

Bøger skrevet af Udo Baer

Læs mere om Udo Baer
2 produkter
2 produkter
Das ABC der Gefühle
Das ABC der GefühleUdo Baer
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Das ABC der Gefühle
Wie Kinder fühlen
Wie Kinder fühlenUdo Baer
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Wie Kinder fühlen

Mere om Udo Baer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Udo Baer. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Baer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Wie Kinder fühlen" udgivet af SAGA Egmont - "Das ABC der Gefühle" udgivet af SAGA Egmont

Udo Baers bøger

Udo Baer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Baers bøger kommer kun som lydbog. Baers bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wie Kinder fühlen" af Udo Baer

Det er muligt at købe Udo Baers "Wie Kinder fühlen" som lydbog. Udo Baers "Wie Kinder fühlen" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Udo Baer "Das ABC der Gefühle"

"Das ABC der Gefühle" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Das ABC der Gefühle" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Udo Baer