Bog & idéUffe Gråe Jørgensen

Bøger skrevet af Uffe Gråe Jørgensen

Læs mere om Uffe Gråe Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Verdensbilledet i forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdensbilledet i forandringm.fl.
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Verdensbilledet i forandring

Mere om Uffe Gråe Jørgensen

Uffe Gråe Jørgensen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Exoplaneter". Den er publiceret af Epsilon.dk på dansk. "Exoplaneter" er desuden en del af serien "Vild med Viden".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Exoplaneter" af Uffe Gråe Jørgensen

Det er muligt at købe Uffe Gråe Jørgensens "Exoplaneter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk.

Endnu en af Uffe Gråe Jørgensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Gråe Jørgensen