Bog & idéUffe Jørgensen

Bøger skrevet af Uffe Jørgensen

Læs mere om Uffe Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Uffe Jørgensen

Der er en del bøger af Uffe Jørgensen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Jørgensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Mere om Uffe Jørgensens bøger

Du kan bestille to bøger af Uffe Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Jørgensen som indbundet. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Uffe Jørgensens "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Uffe Jørgensen "Basisbog i sygdomslære"

Det er muligt at købe Uffe Jørgensens "Basisbog i sygdomslære" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Jørgensen