Bog & idéUffe Juul Jensen

Bøger skrevet af Uffe Juul Jensen

Læs mere om Uffe Juul Jensen
3 produkter
3 produkter
At skabe kapabiliteter
At skabe kapabiliteterMartha C. Nussbaum
299,95 DKK
Hardback
(3)
At skabe kapabiliteter
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet
Sundhed, udvikling og læring
Sundhed, udvikling og læringUffe Juul Jensen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhed, udvikling og læring

Mere om Uffe Juul Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Uffe Juul Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moralsk ansvar og menneskesyn" udgivet af Munksgaard - "Moralsk ansvar og menneskesyn " udgivet af Munksgaard - "Sundhed, udvikling og læring" udgivet af Billesø og Baltzer - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk filosofi" udgivet af Hans Reitzel - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal - "Viden, virkning og virke" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Sundhed, udvikling og læring" udgivet af Billesø & Baltzer

Uffe Juul Jensens bøger

Du kan finde otte bøger af Uffe Juul Jensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Uffe Juul Jensen kommer i et udvalg af formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Moralsk ansvar og menneskesyn" af Uffe Juul Jensen

"Moralsk ansvar og menneskesyn" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Moralsk ansvar og menneskesyn " af Uffe Juul Jensen

"Moralsk ansvar og menneskesyn " er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Uffe Juul Jensen